Πληροφορίες Αποστολής

1. ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ - ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ


Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα σας στείλουμε e-mail (επιστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) με την επιβεβαίωση λήψης της παραγγελίας σας καθώς και τον κωδικό της παραγγελίας σας. 


Η απόδειξη της αγοράς σας αποστέλλεται μαζί με την παραγγελία σας.


2. ΑΛΛΑΓΕΣ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ - ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ


Για όλες τις περιπτώσεις που επιθυμείτε αντικατάσταση του προϊόντος που αγοράσατε πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από τη μέρα παραλαβής και γνωστοποιώντας μας τον λόγο επιστροφής ή αντικατάστασης.

Προϋποθέσεις επιστροφής :

1. το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα με τον πρωτότυπο αποδεικτικό παραγγελίας.

2. να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές, η δε συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.


Για να φτάσουν τα προϊόντα σε καλή κατάσταση πρέπει να τα συσκευάζετε κατάλληλα.


Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους για τους παρακάτω λόγους:

 

1. ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας μας, σάς παραδόθηκαν διαφορετικά προϊόντα από αυτό της παραγγελίας μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα. Για να γίνει η επιστροφή/αλλαγή πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα που έχουμε στην ιστοσελίδα μας για να ενημερωθείτε για τη διαδικασία αλλαγής/επιστροφής.

Η επιστροφή του προϊόντος είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα.

 

2. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος .

Η επιστροφή του προϊόντος είναι δωρεάν από όλη την Ελλάδα, πάντα κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στα τηλέφωνα μας.

 

3. ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Στις περιπτώσεις που επιθυμείτε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή αποστέλλετε email στο sales@e-eukairia.com δηλώνοντας την αλλαγή που θέλετε και αναφέροντας το τηλέφωνο επικοινωνίας που δηλώσατε όπως και τον αριθμό παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερών (για μία φορά ανά παραγγελία, χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση), πάντοτε κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και μόνο μέσω της ταχυμεταφορικής εταιρίας με την οποία συνεργαζόμαστε.

  

3. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας πριν την αποστολή και παράδοση σε courier θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα μας αναφέροντας τον Αριθμό Παραγγελίας σας ή αποστέλλετε email στο sales@e-eukairia.com αναφέροντας το τηλέφωνο επικοινωνίας που δηλώσατε όπως και τον αριθμό παραγγελίας σας..

 

4. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Ο πελάτης πληρώνει με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του, τον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας, ο οποίος ενεργεί κατ’ εντολή μας.

 

10. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στόχος μας είναι σας παραδώσουμε την παραγγελία στο μικρότερο δυνατό χρόνο, απλοποιώντας την διαδικασία αποστολής.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ

Για παραγγελίες στην Ελλάδα η αποστολή παραγγελιών γίνεται με χρέωση μεταφορικών ύψους 5,90 Ευρώ.

Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε δώσει, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών «TNT COURIER». Η εταιρία μας επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να χρησιμοποιήσει άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών.

 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Εντός 2 - 6 εργάσιμων ημερών.

Οι παραπάνω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους άσχημων καιρικών φαινομένων, απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους παράδοσης.


ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Η ημερομηνία ολοκλήρωσης κάθε πώλησης είναι, η ημερομηνία καταβολής του αντίστοιχου ποσού αντικαταβολής στους τραπεζικούς λογαριασμούς μας από την εταιρεία ταχυμεταφορών.