Πληροφορίες Αποστολής

Πληροφορίες Αποστολής

Αγορά  προϊόντων-Παραγγελία
Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα σας στείλουμε e-mail (επιστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) με την επιβεβαίωση λήψης της παραγγελίας σας καθώς και τον κωδικό της παραγγελίας σας.
Η απόδειξη της αγοράς σας αποστέλλεται μαζί με την παραγγελία σας.


Τρόπος πληρωμής
Αντικαταβολή: Ο πελάτης πληρώνει με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του, τον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας, ο οποίος ενεργεί κατ’εντολή μας. 


Αποστολή  προϊόντων
Στόχος μας είναι η παράδοση της παραγγελίας στο μικρότερο δυνατό χρόνο, απλοποιώντας την διαδικασία αποστολής. Για παραγγελίες στην Ελλάδα η αποστολή και η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν.
Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που έχετε ορίσει στην παραγγελία σας, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών «ΤΝΤ ΚΟΥΡΙΕΡ». Η εταιρία μας επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να χρησιμοποιήσει άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών.


Παράδοση  προϊόντων
Η παράδοση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται εντός 2 -4 εργάσιμων ημερών. 
Οι παραπάνω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους άσχημων καιρικών φαινομένων, απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους παράδοσης.


Αλλαγή προϊόντων

Για όλες τις περιπτώσεις που επιθυμείτε αντικατάσταση του προϊόντος που αγοράσατε πρέπει να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά στο 2104401515 είτε με e-mail στο sales@e-shops.store εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από τη μέρα παραλαβής και γνωστοποιώντας μας τον λόγο επιστροφής ή αντικατάστασης. 

ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΣΤΕ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ.

Σε περίπτωση αλλαγής το προϊόν πρέπει:
1) Να συνοδεύεται απαραίτητα με την απόδειξη αγοράς και την αρχική συσκευασία.
2) Να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές.

Αλλαγή μεγέθους 
Στις περιπτώσεις που επιθυμείτε αλλαγή μεγέθους του προϊόντος που αγοράσατε πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2104401515 ή αποστέλλετε email στο sales@e-shops.store  δηλώνοντας την αλλαγή που θέλετε και αναφέροντας το τηλέφωνο επικοινωνίας που δηλώσατε όπως και τον αριθμό παραγγελίας σας για να πραγματοποιηθεί άμεσα η αλλαγή.

Αντικατάσταση προϊόντων 
Επικοινωνίστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε με e-mail για να διορθωθεί άμεσα το λάθος και να γίνει η αντικατάσταση  του προϊόντος
1) Σε περίπτωση αποστολης λάθος προϊόντος.
2) Σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα.
         
Ακύρωση παραγγελίας
Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας  πριν την αποστολή και παράδοση σε courier επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2104401515 ή με e-mail στο sales@e-shops.store αναφέροντας το τηλέφωνο επικοινωνίας που δηλώσατε όπως και τον αριθμό παραγγελίας σας.

Υπαναχώρηση/επιστροφή παραγγελίας
Ο πελάτης μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ανά πάσα στιγμή ολόκληρη ή και μέρος της παραγγελίας του χωρίς καμία χρέωση αν και εφόσον η παραγγελία του δεν έχει αποσταλεί. Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει παραληφθεί θα επιβαρυνθεί μόνο με τα αντίστοιχα έξοδα αποστολής της. Οφείλει δε να επιστρέψει  τα προϊόντα μας εντός 14 ημερολογιακών  ημερών συνοδευμένα με το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης, άθικτα, αμεταχείριστα και χωρίς να έχει καταστραφεί η αρχική τους συσκευασία. Στην περίπτωση υπαναχώρησης επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2104401515 ή με e-mail στο sales@e-shops.store αναφέροντας το τηλέφωνο επικοινωνίας που δηλώσατε όπως και τον αριθμό παραγγελίας σας.